top of page
Skjermbilde 2019-03-27 kl. 13.14.05.png
Skjermbilde 2019-03-27 kl. 13.14.09.png

Implantatbehandling er en svært god og sikker behandlingsmetode hvis man mangler en eller flere tenner i munnen.

Intakte tenner er ingen selvfølge. Tannsykdommer og ulykker kan føre til tap av tenner.

I nesten 30 år har tannimplantater vært en fullverdig erstatning for tapte tenner. Tannimplantater kan erstatte en enkelt tann, flere tenner, alle tennene i en hel kjeve eller som feste til en protese.

Et implantat er en titanskrue som festes i kjevebenet. På denne skruen, festes så en porselenstann. Man oppnår da en tann/ tenner som ser ut som og føles som sin egen, uten at man trenger å behandle nabotennene, slik tilfellet er ved broterapi.

Den kirurgiske delen av behandlingen, innsettingen av selve skruen, gjøres av en spesialist i oral kirurgi og oral medisin som vi samarbeider med og henviser til. Behandlingsplanlegging og protetisk behandling, avtrykk, tilpasning og sementering av porselenstennene gjøres hos oss av tannlege Linda Dukefos.

I noen tilfeller kan det være grunnlag for trygdestønad ved imlantatbehandling. Tannlege Linda Dukefos er godkjent for å utføre implantatbehandling med trygderefusjon. Mer informasjon om dette kan sees under lenken Refusjon av tannhelseutgifter gjennom Helfo.

Vi samarbeider med dyktige spesialister.

Hvis en eller flere tenner mangler, kan implantat være en svært god løsning.

IMPLANTATER

bottom of page