top of page

Vær vennlig å gi oss minst 24 timers varsel dersom du må avbestille eller forandre på din time, slik at den kan benyttes til andre pasienter.

Dersom du ikke møter må du betale for timen.

Betaling og avbestilling

Vi foretrekker at du betaler kontant eller med kort etter hver behandling dersom ikke annet er avtalt med din tannlege. Vi har betalingsterminal.

 

Vær vennlig å gi oss minst 24 timers varsel dersom du må avbestille eller forandre på din time, slik at den kan benyttes til andre pasienter.

Dersom du ikke møter må du betale for timen.

Helseopplysninger

For sikker og profesjonell behandling trenger vi opplysninger om din helsetilstand og evt. medisiner du bruker før vi starter. Enkelte sykdommer kan gi mulighet for trygderefusjon og det er derfor viktig at vi får korrekte opplysninger. Du vil derfor få utlevert et helseskjema ved første besøk som du fyller ut så nøyaktig som mulig. Møt gjerne opp 10 minutter før din første konsultasjon for å fylle ut helseskjemaet.

 

Undersøkelse

Det vi legger vekt på under ditt første besøk er å få vite hvorfor du kommer til oss og dine ønsker.

For å kunne gi deg en behandlingsplan må vi skaffe oss en oversikt over din munnhelse. Vi gjør da en undersøkelse av dine tenner, tannkjøtt og munnhule og tar nødvendige røntgenbilder. Vi bruker digitale røntgenbilder.

Etter ditt besøk hos oss bruker vi tid på å gå gjennom bilder og funn vi har gjort. Ved uklarheter og spørsmål konsulterer vi kollegaer og spesialister i vårt nettverk. Om en større behandling skal utføres deler vi som regel opp behandlingen i flere faser. Som prinsipp behandles infeksjoner i munnhulen før en større behandling iverksettes.

Vi er opptatt av å gi deg grundig informasjon om forskjellige behandlingsalternativer og vil sammen komme frem til en behandling som er riktig for deg utfra en faglig og økonomisk vurdering.

 

Vi tilbyr deg fast avtale om innkalling. Hvor hyppig vi innkaller deg vurderes etter din tannhelse og dine individuelle behov.

 

Har du behandlingsangst har vi mange muligheter til å hjelpe deg.

Det er viktig for oss å ha høy standard på hygiene og vi har steriliseringskontroll og hygienekontroll gjennom Telelab.

Trygdetjenester

De fleste må betale utgiftene til tannbehandling selv, men det finnes noen unntak.
Vi kan vurdere dine rettigheter og se om din diagnose gir deg rett til stønad fra folketrygden.

Besøk Helfo sine nettsider her.

bottom of page